Ευχαριστίες

Αν η πρωτοβουλία AegeanCuisine έχει πλέον μια δυναμική και ουσιαστική παρουσία στο χώρο της οινογαστρονομίας του Νότιου Αιγαίου, αυτό οφείλεται στους πολύτιμους και εκλεκτούς συνεργάτες μας. Επιθυμούμε να απευθύνουμε ειλικρινείς ευχαριστίες:

  • Στις Διοικήσεις και στα στελέχη του Κ.Ε.Τ.Α Ν. Αιγαίου, των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, της Δ.ΕΤ.Α.Π, της ΑΝ.ΔΩ, της ΕΤ.Α.Π Κυκλάδων και της ΑΝ.ΕΤ.ΚΥ για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθειά τους στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας.
  • Στις κυρίες Νταϊάνα Κόχυλα, Νίκη Μηταρέα, Θάλεια Τσιχλάκη, Νένα Ισμίρνογλου, Μαρία Δήμου και Χριστίνα Αλεξανδροπούλου καθώς και στους κ.κ. Δρα. Δημήτρη Κούτουλα, Δρα. Νίκο Κατσαρό, Δρα. Εμμανουήλ Ανυφαντάκη, Δρα. Γιάννη Κριτσωτάκι, Λευτέρη Λαζάρου, Νίκο Σαράντο, Γιώργο Χατζηγιαννάκη, Κώστα Τσίγκα, Τίμο Πετρίδη, Ηλία Μαμαλάκη, Γιώργο Πίττα, Αργύρη Καλλιανιώτη, Κώστα Κωσταντινίδη, Δημήτρη Ρουσουνέλο, Κωνσταντίνο Τουλουμτζή, Γιώργο Φλούδα, Αναστάσιο Περιμένη, Νίκο Θεοδώρου, Δημήτρη Μιχαηλίδη και Αντώνη Παναγιωτόπουλο, εξέχουσες και δημοφιλείς προσωπικότητες στον χώρο της γαστρονομίας, της επιστήμης και του επιχειρείν, οι οποίοι μετείχαν αφιλοκερδώς, ως εισηγητές, στο διάπλου εκδηλώσεων ενημέρωσης και δημόσιας διαβούλευσης, με θέμα τη γαστρονομική παράδοση, σε πολλά νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων αλλά και ως μέλη στην Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή Γαστρονομίας εκ Προσωπικοτήτων.
  • Στη συγγραφέα κα. Νταϊάνα Κόχυλα και στο φωτογράφο κο. Βασίλη Στενό για την εξαιρετική αποτύπωση του οινικού και γαστρονομικού πλούτου του Νοτίου Αιγαίου με τη δημιουργία του δίγλωσσου βιβλίου-λευκώματος «Η Κουζίνα του Αιγαίου».
  • Στην αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines για την ευγενινή χορηγία της στην επανεκτύπωση του βιβλίου «Η Κουζίνα του Αιγαίου».
  • Στα στελέχη του Κ.Ε.Τ.Α Νοτίου Αιγαίου, της ΕΤ.Α.Π. Κυκλάδων και της Δ.ΕΤ.Α.Π για την μεθοδευμένη και άριστα οργανωμένη δημιουργία και λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης www.aegeancuisine.gr
  • Τέλος, σε όλους τους επαγγελματίες, εστιάτορες, οινοποιούς, παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων και ποτών, ξενοδόχους, ιδιώτες και συλλογικούς φορείς, από την Τζιά μέχρι το Καστελόριζο, για την αγάπη, την καλή διάθεση και το μεράκι με τα οποία αγκάλιασαν την πρωτοβουλία AegeanCuisine επιβεβαιώνοντας ότι η οινική και γαστρονομική παράδοση του Αρχιπελάγους είναι μια πολύτιμη, διαχρονική ψηφίδα του πολιτισμού μας.
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2018 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ